Download materiale

På denne side kan man finde links til at downloade materiale gennemgået på hjemmesiden.  

 

Anfaldsdagbog
Anfaldsdagbogen kan man bruge sammen med sin behandler til, at få en bedre forståelse af sine anfald. Ved at bruge dagbogen kan man få overblik over, hvor tit man har anfald, hvad der kan udløse ens anfald og eventuelle advarselstegn op til et anfald. 

Råd til, hvad andre kan gøre, når man får et anfald
Man kan vise disse råd til sine nærmeste. Man kan også tage arket med sig og vise det til andre, hvis man kan mærke, at der snart kommer et anfald. 

Råd til pårørende
Hvis man selv har funktionelle anfald, så kan man printe disse råd ud og vise dem til sine pårørende. Hvis man er pårørende, så kan man printe rådene ud og tage dem med sig.  

Visitkort
På dette visitkort står der lidt om funktionelle anfald. Der står også, at anfaldene ikke er farlige. Man kan tage kortet med sig og vise det til folk, når man kan mærke, at der snart kommer et anfald.

Informationsark til patienter og pårørende
Dette informationsark giver en kort beskrivelse af funktionelle anfald. Informationsarket kan downloades gratis eller købes her.

Folder til patienter og pårørende
Denne folder giver en kort beskrivelse af funktionelle anfald. Der står lidt om hvad man kan gøre, hvis man lider af funktionelle anfald. Der står også noget om hvad man som pårørende kan gøre. Folderen kan downloades gratis eller købes her.

Hæfte til patienter og pårørende.
Dette informationshæfte er udviklet af overlæge Noemi Andersen og neuropsykolog Karin Nørgaard. Hæftet giver en beskrivelse af funktionelle anfald (i denne folder kaldet PNES-anfald).